تلویزیون اینترنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گفت‌وگوی ویژه با نرگس ابراهیمی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مقام‌آور رویداد تکتون

نرگس ابراهیمی، دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از برگزیدگان رویداد تِکتون است. او به‌همراه تیم خود با عنوان (MedPlay) توانست در این رقابت ایده‌محور خوش بدرخشد. «تکتون» رویداد فناوری آموزشی است که در آن صاحبان ایده، متخصصان برنامه نویسی و مهارت‌های گرافیکی در کنار هم جمع می‌شوند تا برای مشکلات مربوط به فناوری در حوزه آموزش پیشنهادهایی ارائه دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نرگس ابراهیمی، دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، یکی از برگزیدگان رویداد تِکتون است. او به‌همراه تیم خود با عنوان (MedPlay) توانست در این رقابت ایده‌محور خوش بدرخشد.

ایده‌ای خلاقانه در حوزه آموزش سلامت
 ابراهیمی درباره ایده تیمی خود با اشاره به ایده خود و هم تیمی هایش افزود: ایده ما طراحی یک کیت بازی‌وارسازی برای آموزش مشارکت‌های اجتماعی در حوزه سلامت بود. این طرح با هدف ارتقای مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی دانشجویان علوم پزشکی شکل گرفت و به‌صورت محصول‌محور در رویداد ارائه شد.
تیم MedPlay  متشکل از  سیده‌ زینب طباطبایی، محمد شاه‌منصوری، سیدمجید حسینی و  پریسا پریزاد است؛ اعضایی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز است.

سه فاز توسعه، از کارت تا هوش مصنوعی
 ابراهیمی درباره مراحل توسعه ایده توضیح داد و گفت: طرح ما سه فاز دارد. فاز اول شامل کارت‌های آموزشی است، فاز دوم پلتفرم دیجیتال، و در فاز سوم از هوش مصنوعی برای تعامل هوشمند و یادگیری شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کنیم.
او همچنین از جذب حامی مالی خبر می‌دهد: در این رویداد توانستیم حمایت مالی هلدینگ پیشگامان سلامت را جلب کنیم. قرار است یک متخصص هوش مصنوعی هم به تیم اضافه شود تا بتوانیم محصول را تا مرحله نهایی توسعه دهیم.

از استرس تا موفقیت
وی لحظه اعلام نتایج را پر از هیجان توصیف می‌کند و گفت: ما دقیقه نود کارها را تمام کردیم. حتی یکی از اعضای تیم فقط پنج دقیقه قبل از ارائه رسید! با این حال وقتی اسم‌مان را به‌عنوان تیم برگزیده اعلام کردند، باورمان نمی‌شد. واقعاً حس فوق‌العاده‌ای بود.

تجربه‌های پیشین و مسیر رشد
ابراهیمی سابقه حضور در جشنواره‌های علمی را نیز دارد، وی در این باره افزود: پیش‌تر در جشنواره شهید مطهری در بخش آموزش علوم پزشکی هم مقام آورده بودم. البته دوبار اول شکست خوردم، اما ناامید نشدم و در سومین بار توانستم موفق شوم. به‌نظرم تداوم و علاقه، رمز پیشرفت است.

اهمیت کار تیمی و بین‌رشته‌ای
ابراهیمی مهم‌ترین درس این رویداد را «کار گروهی» دانست و گفت : در این ایونت، همکاری تیمی برای من خیلی پررنگ بود. اگر یکی از اعضا همکاری نمی‌کرد، موفق نمی‌شدیم. به‌ویژه همکاری بین‌رشته‌ای با دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف، باعث شد ایده پخته‌تر شود.

توصیه به دانشجویان 
ابراهیمی به دیگر دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در رویدادهای نوآورانه توصیه کرد و افزود: اول از همه علاقه‌مندی را جدی بگیرند و از شکست نترسند. مهم‌تر اینکه با دانشجویان رشته‌ها و دانشگاه‌های دیگر ارتباط بگیرند. این تعامل‌ها باعث رشد فردی و حرفه‌ای می‌شود.

قدردانی
وی در پایان از دکتر جمشیدی، عضو هیئت علمی دپارتمان آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، تشکر کرد و گفت: ایشان پوستر اولیه این رویداد را برایم فرستادند و همین باعث شد در تکتون شرکت کنم. از این بابت واقعاً سپاسگزارم.

 

مریم اذانی
تهیه کننده:

مریم اذانی

تنظیمات قالب